CASMARA

 

Een Casmara masker zorgt ervoor, dat uw huid gemineraliseerd, gevoed en gehydrateerd wordt. Zeer geschikt voor de veeleisende, verwaarloosde en ouder wordende huid, maar ook zeer geschikt voor de gevoelige, allergische, vette en jongere huid. De maskers zijn op basis van algen. Deze bevatten natuurlijke ingrediƫnten, zoals Vitamine A, B en C en hebben een verstevigende werking.

 

De unieke maskers van Casmara voelen heel koud aan op de huid. Als gevolg van deze lage temperatuur ontstaan natuurlijke spiercontracties in het gezicht. Dit wordt gevolgd door een weldadig ontspanningseffect. Deze vorm van natuurlijke spiergymnastiek zorgt voor een zichtbare versteviging en een krachtige ontgifting (detox) van de huid.

 

De maskers drogen van buiten naar binnen. Het effect hiervan is, dat de eronder aanwezige werkstoffen (die van tevoren werden aangebracht tijdens de behandeling) als het ware onder druk in de huid gestuurd worden. Een actieve en optimale opname van bestanddelen is hiervan het gevolg, evenals een krachtig antirimpel effect.

 

Maskers van Casmara hebben sterke anti-aging eigenschappen dus in het bijzonder inzetbaar voor tekenen van huidveroudering. Casmara maskers werken huidverbeterend en huidverjongend

Casmara Gold Skin Sensation

Deze behandeling zorgt voor het herladen van de vitaliteit van de huid.

Gold Skin Sensation voorziet de huid in alles waar de huid behoefte aan heeft, waaronder hydratatie, mineralen en vitaminen. Dankzij de high-tech afgifte van werkstoffen, is deze behandeling uniek en te vergelijken met invasieve esthetische behandelingen. Een unisex behandeling voor elke leeftijd en elk seizoen. Bevat 24 karaat goudstof, wat de huid revitaliseert.

 

Green Tea Mask

Oudere, zonbeschadigde & vermoeide huid Een masker op basis van zeewier en groene thee bladeren welke een 100 maal sterkere antioxiderende werking hebben dan Vitamine C. Door toevoeging van het ingredient betacaroteen biedt het de huid zonbescherming.

 

Rgnerin Mask

Masker met botox effect. Dit masker bestaat o.a. uit lijnzaad, dat desinfecterende werking heeft, waardoor het ook goed is te gebruiken na een peeling, microdermabrasie etc. Aloe zorgt voor celvernieuwing heeft een kalmerend effect.

 

Bi-Phase Soya Mask

Tweedelig Masker voor de oudere huid en de gevoelige kwetsbare huid rond de ogen.Het oogmasker zorgt voor minder vochtophoping, is vaatbeschermend, verzachtend en heeft antioxidant eigenschappen. Het witte masker is verrijkt met Soja zaden die eiwitten bevatten, enzymen en vitaminen die de elasticiteit doen toenemen.

 

CONTACT

 

Adres: Gammels 64, 8321 SC, URK

Telefoon: 06 3037 4581

Email: info@carlasbeautysalon.nl

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag tot Vrijdag: 09.00 - 21.00

Behandeling op afspraak

KVK: 39085677 / BTW: NL138523514B01

VOLG ONS OOK OP: