MASSAGE BEHANDELINGEN

 

 

Gevoelige, pijnlijke spieren, nek-, rugklachten, pijn in de schouders, zeurende benen. Bijna iedereen heeft wel eens te maken met klachten die voort kunnen komen uit lichamelijk of geestelijke inspanning door bijvoorbeeld hoge werkdruk, emotionele gebeurtenissen, stress etc. Gun jezelf een ontspannende massage en ondervind zelf de werking ervan.

 

Natuurlijk kun je je ook laten masseren als je geen klachten hebt en een moment voor jezelf wilt, even wilt bijkomen van alledaagse gebeurtenissen. Wanneer je regelmatig een massage ondergaat zal deze tevens preventief werken en de kans op, terugkerende, klachten verminderen of je meer helpen ontspannen.

Relax massage

 

Met een relax massage naar een staat van volledige ontspanning. De ontspanningsmassage biedt wat jij op dat moment nodig hebt om te ontspannen. Verschillende technieken kunnen daarbij worden ingezet lange strijkingen, knellingen en fricties, reflexen technieken en energetische massage technieken.

 

 

Hotstone massage

De combinatie van Basaltstenen en massage werd al eeuwen geleden gebruikt voor doeltreffende en ontspannen massages. Hotstone massage werkt extra diep bij spier- of ontspanningsklachten.

 

De warmte van de stenen kan tot wel 4 cm diep in het spierweefsel doordringen. Door het positioneren van de stenen op specifieke punten van het lichaam heeft deze behandeling een ontgiftende en ontspannende werking op spieren en zenuwen, en worden energieblokkades opgeheven

 

CONTACT

 

Adres: Gammels 64, 8321 SC, URK

Telefoon: 06 3037 4581

Email: info@carlasbeautysalon.nl

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag tot Vrijdag: 09.00 - 21.00

Behandeling op afspraak

KVK: 39085677 / BTW: NL138523514B01

VOLG ONS OOK OP: