KALAHARI SKINCARE COLLECTION


Kalahari (TM) Ancient Desert Secrets van Carina Franck, een internationale bekroonde verzameling van natuurlijke plantaardige, fyto-effectieve luxe huidverzorgings- en schoonheidsproducten die zijn ontworpen om in uw huid te laten trekken en uw ziel te voeden.


Elk product is zorgvuldig gemaakt met plantaardige oliën van farmaceutische kwaliteit, superieure fytoverbindingen, geconcentreerde botanische extracten en rijke mineralen afgeleid van de zuiverste ingrediënten uit de natuur die alleen te vinden zijn in de exotische Kalahari-woestijnregio in Zuid-Afrika.


Kalahari (TM) helpt de vele families die in de Kalahari-woestijn in Zuid-Afrika wonen, te ondersteunen via haar voedselprogramma, medische hulpverlening, duurzame banen en educatie.

Kalahari (TM) heeft een directe verantwoordelijkheid voor het levensonderhoud van deze fragiele gemeenschappen en is vereerd om winnaar te zijn van de Spa Humanitarian Award.


BERNARD CASSIERE


Het merk Bernard Cassière heeft zijn marktpositie versterkt sedert 2000, als een echt alternatief in schoonheidsinstituten. Door het lanceren van de hydraterende hennep/bamboe serie in 2001 (wat ook het best verkopende serie werd), heeft het merk zich kunnen onderscheiden van de meer traditionele schoonheidswereld. Gedreven door succes lanceert het merk in 2003 een nieuwe trend met het cacaoserie. Deze serie wordt snel aangevuld met een antistressbehandeling op basis van (eetbare) chocolade. Het wordt een groot succes en de chocoladeliefhebbers staan in de rij voor deze behandeling.


Authentiek en trendsetter… Bernard Cassière innoveert en creëert voor u steeds meer heerlijke en ludieke behandelingen. Tussen modern en traditie. Onze producten zijn het resultaat van onze cosmetische knowhow en van de traditionele methodes van onze artisanale meesters. Daarom werken wij samen met de beste lokale specialisten (bloemenkwekers, chocolatiers,..) om u zo alle voordelen van de natuur te laten ontdekken. Een ethisch merk… Daar waar mogelijk worden actieve werkstoffen van fairtrade handel geselecteerd. Meer nog, in de mate van het mogelijke worden gerecycleerde en recycleerbare verpakkingen ontwikkeld.


Voor iedere huid een behandeling… Met zijn complete series voor gelaat en lichaam, wordt voor elk huidtype een aangepaste oplossing aangeboden. Professionele behandelingen maar toegankelijk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.


SALONNEPRO


Het Salonnepro Organics

In 2014 ontwikkelden we de SALONNEPRO BIO Series, (h)eerlijke producten zonder chemische toevoegingen en met organische ingrediënten. Producten die niet alleen organisch roepen, maar het ook echt zijn.


Salonnepro Solutions

Daarna rees de vraag voor een parabenenvrije productserie op natuurlijke basis, waarmee verschillende huidtypen en indicaties behandeld en verbeterd kunnen worden. SALONNEPRO Solutions heeft specifieke producten voor de volgende huidtypen:


- vochtarm en droog (Aqua Recover)

- rijpere huid (Total Repair)

- rosacea, couperose en zeer gevoelig (Skin Perfect)

Voor iedere indicatie biedt SALONNEPRO Solutions een oplossing.

CONTACT


Adres: Gammels 64, 8321 SC, URK

Telefoon: 06 3037 4581

Email: info@carlasbeautysalon.nl

OPENINGSTIJDEN


Maandag tot Vrijdag: 09.00 - 21.00

Behandeling op afspraak

KVK: 39085677 / BTW: NL138523514B01

VOLG ONS OOK OP: